De Slimme Tafel

Een Discord community van BI enthousiasten uit heel Nederland
die kennis en oplossingen uitwisselen, over vraagstukken sparren en memes delen

Stackoverflow is top, maar het is ook niet alles.

Wij sparren liever in real-time over vraagstukken. We houden elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelen en events en we organiseren regelmatig demo sessies. Actief kennis uitwisselen én elkaar daadwerkelijk leren kennen. Vanuit die gedachten zijn wij deze Discord community gestart.

Bekijk hier onze aankomende events.

voorbeeld BI community

Als je in het veld van business intelligence / data science werkt, dan ben je van harte welkom. We leren je graag kennen en hopen veel van je te leren. Stuur een van ons een berichtje met wie je bent om mee te doen naar community@allyourbi.nl 

Tot slot, over die olifant in de kamer. Er vindt géén recruiting plaats in deze groep, ook vanuit ons niet. De Slimme Tafel is een initiatief van een paar AYB'ers en staat los van All Your BI zelf. Wij vinden het vooral heel erg leuk en we hopen dit project uit te bouwen tot de place-to-be voor elke BI professional.

Elke week een update over het event van komende vrijdagmiddag

Je emailadres wordt nergens anders voor gebruikt

Aankomende events

Stuur een mailtje naar community@allyourbi.nl om deel te nemen

BI Pub Quiz

Inloop vanaf 19:00 en starten om 19:30. We hebben een hoop uitdagende vragen over BI gevonden gecombineerd met wat “algemene” kennis. Je hebt geen team nodig om mee te doen, regelen wij voor je. Het…

Demo Uurtje: SQL best practices

Van 16:30 tot 17:30 neemt Ronald van Gils ons mee door zijn best practices. Hij is binnen All Your BI onze SQL expert. De eerste 20min presentatie & demonstratie, daarna is het Q&A en sparren.