BI at Scale

Schaal jouw BI met aangepaste dataplatformen

stock-photo-space-view-of-planet-earth-covered-with-digital-connections-among-artificial-satellites-1929438515

Wat jij krijgt

Jouw BI-team bestaat uit een toegewijde BI-consultant en het hele ontwikkelingsteam van All Your BI. Inclusief een breed scala aan vaardigheden, zoals data engineering, data visualisatie en data science. Op elk moment van jouw project stellen we het ideale team samen op basis van de benodigde ervaring en vaardigheden.

  • Altijd de juiste datavaardigheden beschikbaar in jouw BI-team
  • Altijd afgestemd op de strategie met een duidelijke roadmap van de volgende beste acties
  • We blijven innoveren en delen proactief onze ervaringen van andere klanten
  • Volledige transparantie over alles wat we bouwen en jij blijft volledig eigenaar
  • Vanaf €1500 per maand, zonder verplichtingen

BI at Scale is ideaal voor organisaties die:

  • Meer dan €500M aan inkomsten per jaar hebben
  • Toegang willen tot de vaardigheden van een compleet data-agentschap
  • Op projectbasis willen werken
  • Willen werken met machine learning, aangepaste datatoepassingen en real-time inzichten.

Hoe jouw BI-team werkt. Toegewijd.

Jouw lead BI consultant is vanaf dag één jouw aanspreekpunt en sparringpartner. Hij of zij is ervaren in jouw industrie en duikt in jouw bedrijfsstrategie en uitdagingen, om prioriteiten af te stemmen, een duidelijke data roadmap te ontwikkelen en elke belofte waar te maken.

 

Elke sprint (3 weken) zal jouw BI consultant het meest ideale team samenstellen, rekening houdend met de nodige vaardigheden en ervaring voor de volgende sprint prioriteiten. Zij weten wie de beste persoon voor de job is en zullen ervoor zorgen dat jij altijd de juiste mensen op het juiste moment aan jouw projecten hebt werken.

Onze expertises

Custom BI Solutions
Power BI
BI implementations
Data platforms
Master Data Management
Data Science

De beste data-oplossingen voor jou bouwen. Maatwerk.

Eenvoud is de ultieme sofisticatie. Zodra we begrijpen wat jij echt nodig hebt, zullen we de beste manieren vinden om dit te bouwen. Met behulp van de nieuwste technologie en de Microsoft Azure stack. De juiste balans vinden tussen een pragmatische oplossing, flexibiliteit, de mogelijkheid om in de toekomst op te schalen en de totale eigendomskosten. Een nieuw superjacht is geweldig, tenzij je alleen de overkant van de vijver moest halen.

Onze belofte aan jou. Eenvoud.

Wat jij ook nodig hebt, het wordt in één keer goed gebouwd. Wat jij ook nodig hebt, het wordt in één keer goed gebouwd. Zodat je uiteindelijk de data oplossing hebt die jouw bedrijf echt nodig heeft en graag gebruikt van maakt.

We dagen jou uit met nieuwe mogelijkheden. Pro-actief.

We houden van data en de nieuwe mogelijkheden die het met zich meebrengt. We houden van data en de nieuwe mogelijkheden die het met zich meebrengt. Wanneer je met ons samenwerkt, zullen we pro-actief onze ervaringen van andere klanten delen, nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf demonstreren en innoveren met de nieuwste ontwikkelingen. Je mag van ons verwachten dat we jou blijven inspireren en uitdagen.

Ben je er klaar voor?

Wij leveren nieuwe inzichten binnen.
3 weken.

ayb4nov-513s
ayb4nov-513s

Ruben Monster

Co-founder & BI Consultant
06 42 6776 42