Wij zijn jouw BI-team

Vanuit strategie zetten wij data om tot bruikbare inzichten

BI_Team_all_your_bi

Voor al je data-uitdagingen.

Jij weet welke inzichten nodig zijn. Wij weten inzicht snel te leveren.
Maatwerk data-oplossingen vereisen de volledige skillset van een compleet BI-team, senioriteit en kennis van je business-drivers. Ons BI-team springt aan boord, doorgrond snel wat jij echt nodig hebt en levert resultaat binnen dagen. Ongeacht de uitdaging.

Een volledig team van datahelden.

Jouw BI-team bestaat uit een toegewijde BI-consultant en het hele development team van All Your BI. Inclusief een breed scala aan vaardigheden, zoals data engineering, data visualisatie en data science. Op elk moment van jouw project stellen wij het ideale team samen op basis van de benodigde ervaring en vaardigheden.

  • Altijd de juiste datavaardigheden beschikbaar in jouw BI-team
  • Altijd afgestemd op strategie met een duidelijke roadmap van de eerstvolgende opleveringen
  • We blijven innoveren en delen proactief onze ervaringen van andere klanten
  • Volledige transparantie over alles wat we bouwen en jij blijft volledig eigenaar
  • Vanaf €5000 per maand, zonder verplichtingen

BI Team is ideaal voor organisaties die:

  • Snel willen beginnen en urgent inzicht nodig hebben
  • Een omzet hebben tussen de 25 en 500 miljoen per jaar
  • Toegang willen tot de vaardigheden van een compleet BI-team
  • Op projectbasis willen werken
  • Zelf eenvoudig Power BI rapporten willen bouwen

Zo werkt jouw BI-team. Toegewijd.

Het team waarmee je werkt bestaat uit een ervaren BI-consultant plus een compleet All Your BI ontwikkelingsteam. Inclusief data-engineering, data-visualisatie en data-science.

 

Vanaf dag één is de lead BI-consultant je aanspreekpunt en sparringpartner. Iemand die je branche kent, je bedrijfsstrategie en uitdagingen snapt, prioriteiten afstemt en een duidelijke data roadmap ontwikkelt.

 

Voor elke sprint stelt je BI-consultant het ideale team samen. Waarbij je bij elke sprint kan bouwen én vertrouwen op de juiste mensen met de juiste skills en ervaring.

De beste data-oplossingen bouwen. Maatwerk.

Van eenvoud profiteer je in veelvoud. Zodra we zien wat je echt nodig hebt, gaan we op de meest efficiënte manier bouwen. Met de nieuwste technologie en Microsoft Azure stack. Waarbij een pragmatische oplossing, flexibiliteit, de mogelijkheid om in de toekomst op te schalen én de totale eigendomskosten perfect in balans zijn. En kijk. Een gloednieuwe Porsche is geweldig, maar soms volstaat een e-bike.

In een keer goed. Beloofd.

Wat je ook nodig hebt, we bouwen het in één keer én goed. En we beloven je nu al dat al je medewerkers er graag mee werken.

Kennis delen we. Pro-actief.

Wij houden van data en de nieuwe kansen die dat met zich meebrengt. We delen pro-actief onze ervaringen, laten nieuwe mogelijkheden zien en nemen je mee in alle. nieuwe ontwikkelingen. Je mag van ons verwachten dat we je blijven uitdagen.

Ben je er klaar voor?

Resultaat binnen 3 weken.

ayb4nov-513s
ayb4nov-513s

Ruben Monster

Co-founder & BI Consultant
06 42 6776 42