Michael van Dijk
Co-founder & BI consultant

All Your BI spreekt op het PPA Event!

IMG_20200128_100829502-scaled

All Your BI & APM Terminals MV II

Op dinsdag 28 januari 2020 spreekt Michael op het PPA (Productie Proces Automatisering) Event! Hij geeft een lezing over één van zijn top projecten: het toepassen van BI op de volledig geautomatiseerde containerterminal APM Terminals Maasvlakte II. Benieuwd naar zijn aanpak? Meld je dan kosteloos aan om het event bij te wonen, onderaan deze pagina.

Alvast een tipje van de sluier..

Wat doet All Your BI voor APM Terminals MV II? Zoals te lezen op FHI.nl:

“In de huidige ‘information age’ wordt data gezien als de nieuwe olie.” Zo begint dit artikel op FHI waar Michael de aanpak van All Your BI uitlicht. Zoals Michael omschrijft: “Heel veel bedrijven hebben tal van verschillende systemen draaien, zowel in de cloud als lokaal. Daarin zit tal van informatie opgesloten hoe bedrijven performen. Denk aan klantgesprekken, financiële data en operationele gegevens. Wij zijn als All Your BI in staat om al die data naar een centrale plek te ontsluiten en om van daaruit managementinformatie en aansturingsdata te leveren, en daar analyses op te doen.”

Michael vertelt in het artikel verder hoe hij dit principe toepast bij APM: “Dat concept passen we onder andere toe bij APM Terminals. Zij hebben een volledig geautomatiseerde terminal. Bij het lossen van een container van een schip komt nauwelijks meer een mens kijken. Tijdens dat proces wordt heel veel data gegenereerd. Denk aan de PLC-aansturing maar ook het terminal operating systeem, het core systeem waarmee alle opdrachten worden verstuurd. En er zitten tal van interfacesystemen tussen, net als camera’s met OCR om vast te stellen of de juiste container is gepakt. Al die systemen hebben we voor APM ontsloten in een data warehouse-omgeving.”

Benieuwd naar het hele artikel van FHI? Je leest het hier.

Bijzijn is meemaken!

Je kunt je hier kosteloos aanmelden voor het event. Gebruik de persoonlijke code van Michael bij je aanmelding: PPA44987.

Dinsdag 28 januari vanaf 09:00 uur bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch.

Meer weten over dit project?

ayb4nov-513s
ayb4nov-513s

Michael van Dijk

Co-founder & BI consultant
+31 629245043