Allard Hesselink
BI Consultant

Klantverhaal: Ad Evers DGA van Fyzzio

Fyzzio-Power_BI

Bouwen aan de toekomst van Fysiotherapie
Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met het opbouwen van een toekomst voor fysiotherapeuten door middel van advies en opleiding, en door het leveren van duurzame producten die fysiotherapie effectiever maken. Zo introduceerden wij bijvoorbeeld shockwavetherapie bij fysiotherapeuten, en stimuleerden we het gebruik van echografie door het oprichten van het Nationaal Trainingscentrum Echografie.

Data omzetten naar inzichten
Om te blijven innoveren werd het steeds belangrijker om data te gebruiken. Het gevoel dat je op een berg aan data zit waar je onvoldoende uithaalt, werd steeds groter. Afgelopen jaar zijn wij op zoek gegaan naar een partij die precies weet hoe ze data omzetten tot bruikbare inzichten in Power BI. Na een gesprek met Ruben Monster leek All Your BI de juiste keuze. Hij had snel door wat de kern van het vraagstuk was en kon mij goed adviseren over de mogelijkheden.

Elke dag alle KPI’s in één overzicht
Inmiddels kan ik zonder inspanning zien wat de organisatie dagelijks doet. Ik pak nu elke ochtend mijn telefoon, kijk in één oogopslag en weet meteen wat er speelt binnen het sales team, service team en hoe we er financieel bijstaan. Dat scheelt me veel tijd en maakt het makkelijker om de verschillende team aan te sturen op de hoogste prioriteiten. Bovendien zijn we begonnen met forecasting, om te voorspellen hoe we er de komende maanden voor staan.

Flexibel doorontwikkelen
De samenwerking met All Your BI verloopt top. Ik waardeer de duidelijkheid die we hebben door het werken met Scrum en de korte iteraties van 3 weken met wekelijks contact. Ik zie de voortgang en kan snel bijsturen als dat nodig is. Bovendien is het project niet van tevoren dichtgetimmerd, maar werken we samen naar het beste eindresultaat, en All Your BI kan heel flexibel meebewegen bij veranderingen.

Next steps
Nu wil ik samen met All Your BI de volgende stap zetten door de hele organisatie mee te nemen in het data-gedreven werken, zodat we sneller kunnen inspelen op onze markt en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Meer weten over dit project?

ayb4nov-513s
ayb4nov-513s

Allard Hesselink

BI Consultant