Heb je het lef om mee te bouwen aan de gaafste BI club van Nederland?

Join ons team van entrepreNerds en werk aan projecten die je leuk vindt

teamoverzicht
teamoverzicht_mobiel

Samen impact maken met data

All Your BI Are Belong To Us..

..wat begon als een idee, is inmiddels gegroeid tot serious business. Wij zijn een club van gedreven entrepreNerds die samen de wereld willen veroveren. Dit doen wij door ons te omringen met gelijkgestemden, door samen de stip op de horizon te zetten en door werk te doen waar wij energie van krijgen.

Dat is in ons geval: projectenwerk. Klanten huren bij ons geen handjes in maar altijd een volledig BI team, die focust op het snel leveren van waarde aan de business. Zo helpen wij onze klanten om van data een waardevolle asset te maken. Meestal als strategisch BI-partner. Zodat zij hun organisatie data gedreven kunnen sturen.

Dit vinden wij als team belangrijk

Waardegedreven oplossingen

Wij bouwen alleen oplossingen die waarde leveren aan de business van onze klanten. Pragmatisch en snel, zonder in te leveren op kwaliteit.

WOW! effect gegarandeerd

De meeste klanten komen via onze klanten. Omdat wij verwachtingen overtreffen met oplossingen die beter werken dan verwacht en altijd op tijd worden geleverd. Dat is ons WOW! effect.

Autonomie

Power to the people ..nanana.. renegade master. Wij zijn allemaal professionals. Dus je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt, hoe je iets aanpakt en je maakt je eigen planning etc.

100% teamwork

Alle projecten voeren wij uit met een team en wij rouleren regelmatig binnen projecten. Zo doet iedereen waar hij goed in is en blijven wij continu van elkaar leren.

Geen detacheringsklussen

Wil je geen detachering werk doen? Prima! Sommigen van ons doen het wel en anderen weer niet.

Work hard Play hard

Werken bij All Your BI moet voelen als een avontuur. Waar je energie van krijgt. Samen lastige puzzels kraken, veel leren en een hoop lol maken met elkaar.

Onze functie types

Choose your quest

BI dev

BI Developers

Als developers weten we elke denkbare databron te ontsluiten en de data te transformeren volgens het businessmodel. We zijn altijd betrokken vanuit 'the bigger picture'. Wij ontwerpen en bouwen het fundament waarop onze consultants kunnen shinen.

All_Your_BI_Weekly

BI Consultants

Als consultants duiken wij in de business van onze klanten om ze zo goed mogelijk te begrijpen. Wij doorgronden de onderliggende business vragen en coachen onze klanten naar een datagedreven mindset. Wij vervullen de rol van product owners, wij bouwen vette dashboards, we zijn kampioen stakeholder management en wij weten van elke oplevering een WOW! moment te maken.

DSC_0597-54

Clubhuis

Op het clubhuis werken wij aan het succes van All Your BI. Wij zijn de verbindende factor tussen onze eigen mensen, de BI community en onze klanten. Van finance tot marketing tot community management. Dankzij ons kunnen onze developers en consultants zich 100% focussen op het leveren van die WOW!

Openstaande Vacatures

Onze Hero's aan het woord

Wij geven je graag een kijkje achter de schermen. Onze hero's vertellen over All Your BI, over de dynamiek, de projecten waar ze aan werken, de sfeer enwat jij kan verwachten als je met ons meedoet.

Jeffrey Slort | BI Developer
Jeffrey vertelt over zijn werk bij All Your BI, over ons team, onze bedrijfscultuur en onze way of working.

Anne-Claire v.d. Berg | Community Manager
Anne-Claire vertelt over onze club, ons clubhuis, remote werken en hoe wij een nieuwe collega helpen om zijn/haar plekje te vinden.

Ruben Monster | Co-founder
Ruben vertelt over onze filosofie achter All Your BI, waarom wij een coöperatie zijn en over onze innovatieprojecten.

Jesse Honselaar | BI Consultant
Jesse vertelt over zijn werk, over ons team, hoe wij te werk te gaan voor een klant en wat ons uniek maakt als bedrijf.

Doe mee op Discord

Misschien ben je hier puur uit nieuwsgierigheid? Of ben je simpelweg niet op zoek naar ander werk?
Kom dan alsnog met ons nerden over data en BI op onze Discord BI community. We delen actief kennis, gamen af en toe samen en houden elkaar op de hoogte van toffe events.

Onze Perks

Wij geloven zo sterk in de kracht van samenwerking dat wij werken in de vorm van een coöperatie. Dat betekent een platte organisatie waar jouw stem meetelt en waar je meedeelt in de winst. Maar ook waar je verantwoordelijkheid kan nemen, projecten kan initiëren en waar persoonlijke groei geen plafond kent.

Leren, leren, leren..

Je krijgt tijd en budget om te blijven leren. Daarnaast organiseren wij maandelijks interne workshops waar wij kennis en expertise delen.

All Your BI Labs

Vanuit onze Labs werken wij aan onze eigen innovaties. Iedereen mag ideeën inbrengen en bij voldoende stemmen gaan wij het ontwikkelen. Wordt het een commercieel product? Dan deel je mee in de winst.

Epic events

2x per jaar gaan we met het team de hort op. Uitjes met overnachting op toffe locaties, die we samen kiezen. Tussendoor houden we game avonden en demo sessies.

Winstdeling & eigenaarschap

We werken allemaal hard aan het succes van onze club. Wel zo eerlijk als we daar dan ook allemaal van profiteren. Wil je echt mee ondernemen? Ook dat is mogelijk.

Inspraak

Bij ons krijg je vanaf dag 1 inspraak in de club en onze way of working. Je bent aanwezig bij de belangrijkste strategie sessies en alle input wordt serieus behandeld.

Werken aan de ideale werkplek

Elk kwartaal vragen wij ons af hoe onze club nog leuker, gaver of inspirerender kan zijn. Het kwartaal daarop werken wij in teams aan de antwoorden.

Wij maken er een feestje van

Borrelen, bootje varen en successen vieren. We doen het graag samen. Onder het genot van een drankje en altijd met een flinke dosis fun! Dit is het team waar je in terecht komt.

Een selectie van onze klanten