Ons werk

75+

Tevreden klanten

Power BI Scaling Down Dashboard

Greyt Nederland
View case

Power BI Finance Dashboard

Intern
View case

250+

Succesvolle projecten

Consultancy KPI Dashboard

Consultancy bureau
View case

800+

Dashboards opgeleverd

Inzicht in de beschikbaarheid van 1100 bruggen

Gemeente Rotterdam
View case

Power BI Sales dashboard

Intern
View case

Klant Q&A

“Sinds onze samenwerking met All Your BI hebben wij een geweldige kickstart gemaakt met onze wens om echt data gedreven te gaan werken als organisatie. Wij hadden veel data tot onze beschikking binnen SAP maar weinig informatie. Foto’s van de organisatie in.. ”

Ewout Ruitenberg

CFO - Hearthside Food Solution
“I worked with All Your BI since late 2018 until mid 2020. Michael van Dijk was leading Business Intelligence for APM Terminals Maasvlakte II, a state of the art automated terminal with a staff of 500+ and annual volume of more than.. ”

Abbas Bukhari

CFO - APM Terminals Maasvlakte II
“Wij werken sinds begin 2020 samen met All Your BI en ik kan hen van harte aanbevelen. Wij hadden een uitdaging met Power BI om al het nodige inzicht te verkrijgen. Het werk dat ze hebben verricht is uitmuntend. Voor nu wil.. ”

Thijs Mos

Co-owner - IT Synergy
“Wij waren opzoek naar een Plug & Play oplossing voor één dag in de week: iemand die data, de techniek en ook onze business begrijpt. All Your BI heeft dat snel geleverd en ik kan van harte aanbevelen! Eigenlijk waren er weinig.. ”

Christian De Jong

Manager Proposition / Formula Strategy & Insights - Bever
“Onze ambitie om de organisatie meer data gedreven te besturen zijn wij aan het realiseren samen met All Your BI. Vanuit onze datastrategie werken wij naar een beter grip op onze eigen data. Hiermee leggen wij een fundament om stap voor stap.. ”

Erwin van Bokhorst

Finance & Control - SPAWW
“Wij zijn erg tevreden met de samenwerking met All Your BI, vooral de snelheid van oplevering is top. Binnen enkele dagen hebben ze gezorgd voor de volledige overstap van Excel rapportages naar Power BI. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen... ”

Wilfred de Wit

CEO - iBuyFlowers