Jurjen Nouhet
Lead Marketeer

Een warm welkom voor Patrick, Johanna & Maurits

Welkom_patrick_johanna_maurits2-1024x509-1

Wat hebben een paparazzi fotograaf, een crossfit fanaat en een vliegtuigenliefhebber (die elke aflevering van Air Crash Investigations uit zijn hoofd kent) met elkaar in gemeen? Juist, ze komen ons team versterken!

Patrick, Johanna & Maurits

Patrick Kooman

Patrick versterkt sinds januari dit jaar ons team in de rol van BI Developer. Na een jarenlange carrière als softwareontwikkelaar is hij nu ruim een maand onderweg in de wereld van data. Waarbij hij het meeste plezier haal uit het puzzelen en het oplossen van lastige uitdagingen, juist voor allerlei verschillende klanten. Op de korte termijn wil hij vooral veel ervaring opdoen met de, voor zijn doen, nieuwe manieren om databases inrichten. Op de langere termijn wil Patrick zijn software skills juist inzetten om onze in-house tooling naar een hoger plan te tillen.

Waarom hangt Patrick met een camera in eeen plant? In zijn vrije tijd is hij graag met zijn camera in de weer, van dicht bij huis (onze poezen) tot aan verre reisbestemmingen. Maar hij wandelt ook graag in de lokale natuur en kijkt dan goed om zich heen. En als je dan “dé” fotograaf van het dorp bent, tsja dan sta je al gauw bekend als de “paparazzi” van de buurt.

Johanna Lömker

With Johanna on our team we made our first international hire and data science hire! ???? From all places she’s from Glueckstadt! (Luck town) Or as she calls it, the Engelbrechtsche Wildnis in Germany. Raised on the wild side, she loves running, lifting and she goes crazy for crossfit. The past few years, she has been fighting herself through her physics bachelors and is now enroled in the experimental physics master program. Her dedication was rewarderd with a private CERN visit. Freaking awesome! A few months later she was flying to Zwitserland, sitting next to our co-founder Michael van Dijk. We were very impressed with her research on particle physics and saw an opportunity for our data science ambitions. Johanna is now doing an intership for the comming months, challenging our team and working on predictive models for some of our clients.

Maurits

Maurits studeert hotelmanagement en is dit jaar bij ons begonnen als marketingwerkstudent. Zijn bestemming: All Your BI op de kaart zetten bij BI-Nederland. Een leuke uitdaging waar hij zijn studie en vorige marketing ervaringen kan combineren. Naast zijn interesse voor video en data heeft hij een grote passie: de luchtvaart. Na zijn studie gaat hij nog een poging doen voor een pilotenopleiding. Funfact: hij kent alle afleveringen van het programma Air Crash Investigation uit zijn hoofd. Dat hebben wij uiteraard getest. Geef hem een uniek detail en bestemming van de vlucht en hij vertelt je precies over welke crash het gaat en wat de oorzaak ervan was.

Meer weten over dit project?

ayb4nov-513s
ayb4nov-513s

Jurjen Nouhet

Lead Marketeer