Wij creëren slimme BI-oplossingen voor data-ambitieuze organisaties

Dit zijn onze Diensten

Wij Ontdekken

Voor organisaties die nog niet met Business Intelligence (BI) werken, niet weten waar ze moeten beginnen of hoe het traject eruit gaat zien, begint het met ontdekken.

 

Onze focus ligt in deze fase op het creëren van een bruikbaar product of een tastbaar plan van aanpak. Een organisatie moet de waarde van haar eigen data zo snel mogelijk ervaren om het benodigde sponsorship te realiseren en enthousiasme op te wekken bij alle stakeholders. 

In de ontdekkingsfase zijn er twee mogelijkheden: een Proof Of Concept (POC) of een Maturity Assessment. 

 

1. Een POC is voor organisaties die twijfelen over de waarde van BI of die eerst Power BI willen ervaren als tool. Met een POC bouwen wij binnen drie weken een kleinschalig en werkend Power BI-dashboard op een data-export van jouw organisatie. 

2. Met een Maturity Assessment maken we een volledige GAP-analyse en ontwikkelen we een roadmap met businesscase. Zo weet je wat het kost, wat het oplevert, wat je nodig hebt en kan je direct van start.

 

Onze uitgangspunten:

 • Je ontvangt een bruikbaar eindproduct.
 • Je weet precies wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn.
 • We delen onze best practices vanuit andere bedrijven.
 • We denken kritisch met je mee voor het beste resultaat.
 • We stellen de businesscase voor je op.
onze_diensten_ontdekken
Wij Realiseren

Wij realiseren maatwerk Business Intelligence (BI) oplossingen voor bedrijven die willen bouwen aan een datagedreven organisatie. 


Resultaat: 

 • Eén bron van de waarheid.
 • Self Service BI-omgevingen.
 • Een organisatie die gebruik maakt van Power BI.
 • Een schaalbaar en wendbaar BI-platform.
 • De hele organisatie stuurt op dezelfde KPI’s. 
 • Een hoog adoptieratio van eindgebruikers: het WOW! effect noemen wij dat.
 • De mogelijkheid om met machine learning en predictive analytics te werken.

   

BI Consultancy

We verdiepen ons in jullie business om tot de kern van de vraag te komen. Zo denken we mee over de meest geschikte - en toekomstbestendige - oplossing. We nemen de belangrijkste stakeholders continu mee in de ontwikkeling, zodat onze BI-oplossing matcht met jullie strategie & visie. Meer lezen >>

 

Power BI Implementatie

Wij implementeren Power BI voor zowel multinationals als scale-ups. We starten vanuit de vraag waar de organisatie naar toe wil bewegen. Daarna is het belangrijk om klein te beginnen en snel waarde te leveren.

Onze BI-consultants en BI-developers vormen een team met de business van jouw organisatie, zodat we de organisatie tot in detail leren kennen. Alleen dan kunnen we focussen op wat de business echt nodig heeft en adviseren over de meest ideale inrichting van processen en systemen. Wij denken mee, zorgen voor enthousiasme en creëren momentum. Meer Lezen>>

 

onze_diensten_bouwen
Wij Optimaliseren

Voor organisaties die al gebruik maken van Business Intelligence (BI) en hier méér uit willen halen, zijn wij er om te optimaliseren en door te ontwikkelen. 

We leveren een BI-team dat aansluit op jouw organisatie en business, voor het beste resultaat. Afhankelijk van de behoefte is dat een volledig team of een paar specifieke specialismen. Er zijn twee mogelijkheden bij optimalisatie:

1. Ops (operations): wij zorgen dat alles onder de BI-motorkap blijft draaien en we verbeteren de performance.

 • Het onderhouden van de BI-oplossing.
 • Het monitoren van de performance.
 • Een hoge uptime: borgen dat alles altijd beschikbaar is.
 • Elk kwartaal reviewsessies en reporting over de mogelijkheden tot optimalisatie.

2. Een BI-team As A Service: een gespecialiseerd team dat doorlopend aanhaakt op basis van jouw behoefte en pro-actief meedenkt wat er beter kan. 

 • Een vaste contactpersoon die jouw business kent & een team dat snel kan leveren.
 • Het uitbreiden van jouw BI-oplossing als de strategie daar om vraagt. 
 • Consulting: elk kwartaal voorstellen voor verbeteringen of nieuwe mogelijkheden.
Onze_diensten_realsieren
Wij Trainen

Wij trainen mensen om meer uit Business Intelligence (BI) te halen en maken zo organisaties nog slimmer. Dit doen we op twee niveaus:

 • We trainen het C-level in het implementeren en maximaal benutten van BI. Na deze praktijkgerichte training zien deelnemers de mogelijkheden van BI voor hun eigen organisatie en zijn ze in staat om gelijkwaardig te sparren met een BI-partner.

   

 • We trainen inhouse BI- en Finance teams in het gebruik van Power BI. De focus ligt op het gebruik van eigen data van de organisatie en deze maximaal te benutten door middel van Power BI.

All Your BI is vaste trainingspartner van Greyt Nederland (de CFO van ondernemend Nederland) en zijn klanten.

Onze diensten_training

Gespecialiseerd in de Microsoft Azure stack

Wij zijn gespecialiseerd in Power BI en de Microsoft Azure stack. Simpelweg omdat Power BI voor 90% van alle organisaties de beste keuze is.

 • Microsoft is de wereldwijde marktleider op het gebied van BI.
 • Het is toegankelijk voor elke organisatie qua type & omvang.
 • De laagste Total Cost of Ownership.
 • Eenvoudig in gebruik en een zeer intuïtieve interface.
 • Onderdeel van de Microsoft Suite.
gespecialiseerd_microsoft_azure_stack_power_bi

Onze Way Of Working

Gefocust op jouw business

wow-graph-1
Betrokken bij jouw business

Ons startpunt is de strategie en de inzichtbehoefte van jouw organisatie. Wij verdiepen ons volledig in jouw business, de belangrijkste drivers, stakeholders en processen.

Daar moet alle techniek op aansluiten en in ondersteunen, niet andersom. Zo zorgen wij ervoor dat de oplossing ook daadwerkelijk aansluit op het vraagstuk en dat het in gebruik wordt genomen door de mensen van de organisatie.

Snel waarde leveren

Het succes van Business Intelligence ligt niet alleen in de techniek maar juist in het actieve gebruik van de oplossing door de organisatie. Daar is enthousiasme en een tikkie WOW! voor nodig.

Daarom werken wij in korte iteraties, waarbij we elke iteratie een stukje van de oplossing opleveren. We betrekken de eindgebruikers en de belangrijkste stakeholders. Zo gaat het leven in de organisatie en kan er continu worden bijgestuurd. Er ontstaat betrokkenheid, enthousiasme en een gevoel van eigenaarschap. Het eindresultaat is een oplossing die naadloos aansluit op het vraagstuk, die bij oplevering al in gebruik is genomen.

Pragmatisch en Slim

Simpliciteit is de ultieme sofisticatie. We zoeken niet de beste technische oplossing met alle toeters & bellen; we zoeken de slimste oplossing die het beste bij jouw organisatie past.

> Geen ingewikkelde projectstructuren en eindeloze plannen: we starten snel en beginnen klein, stapje voor stapje.

> We denken praktisch en we denken vooruit: technische keuzes hebben implicaties voor de toekomst.

> We ontwikkelen in sprints en sturen continu bij: dat zorgt voor een oplossing die het beste aansluit op de behoefte van de organisatie.

Future Proof

Business Intelligence is nooit af, net zoals je organisatie ook nooit af is. Je groeit, je transformeert, je gebruikt nieuwe systemen, mensen komen en gaan. Het fundament van je BI oplossing moet snel en eenvoudig mee kunnen groeien en/of bewegen met de ontwikkelingen van je organisatie. Alles wat wij bouwen is wendbaar en toekomstbestendig. Je hoeft dus nooit tussentijds opnieuw te beginnen.

wow-graph-1

Onze uitganspunten

Wij denken en handelen pro-actief mee vanuit jouw bedrijfsstrategie

Wij werken samen met jouw business als één team

Wij leveren in termijnen van weken, niet maanden

Pragmatische oplossingen die aansluiten op het vraagstuk

State-of-the-art techniek zonder over-enginering

Structurele kennisdeling als succesfactor

Een klant die zijn organisatie volledig datagedreven aanstuurt en doorontwikkelt is voor ons de kers op de taart.

Wij geloven dat structurele kennisdeling op projecten hiervoor de succesfactor is. We nemen het management mee in onze aanpak, de Waarom en onze architectuur keuzes. Operationele teams nemen wij mee in de techniek, de Hoe en Wat. Zo leert de organisatie het meeste uit hun data te halen.

MHF_7915

Wij garanderen een WOW! Effect

Verwacht niks minder.

Afspraak is Afspraak

Wij doen wat wij zeggen en wij zeggen wat wij doen. Zo staan wij in de wedstrijd en het is de feedback die wij het meest ontvangen van onze klanten. 

Binnen tijd en budget

Wij zijn ijzersterk in projecten scopen en deadlines halen. Zo blijven wij altijd binnen de tijd en het budget.

In één keer goed

Wij hebben het al 100x gedaan. Voor 100 verschillende organisaties. Wij weten welke stappen wij moeten nemen in welke volgorde. Zo bouwen wij onze oplossingen in één keer goed.

Ewout Ruitenberg
Ewout Ruitenberg
CFO bij Hearthside Food Solution

Sinds onze samenwerking met All Your BI hebben wij een geweldige kickstart gemaakt met onze wens om echt data gedreven te gaan werken als organisatie.

Wij hadden veel data tot onze beschikking binnen SAP maar weinig informatie. Foto’s van de organisatie in plaats van een film. Trends in kaart te brengen was lastig en in hoge frequentie rapporteren ging simpelweg niet.

All Your BI heeft een pragmatische aanpak en er zat veel vaart in het project. In een wekelijks ritme bespraken wij de voortgang. Met korte lijntjes en snel antwoord op vragen. Dat is heel prettig samenwerken.

Naast SAP hebben wij nu snel en gemakkelijk inzicht in al onze data met Power BI. Het resultaat draagt bij om een cultuurverandering teweeg te brengen. We kijken elke week naar de cijfers en we vinden er wat van. Mensen worden meer bewust van de waarde die ze aan het creëren zijn in plaats van het aantal repen. Je merkt dat de kwaliteit van discussies in het team beter zijn geworden. We kunnen nu dus ook heel scherp onze capaciteit bijsturen op weekbasis.

Uiteindelijk hebben de dashboards ook wat los gemaakt bij ons hoofdkantoor in America. Toch knap wat ze in Leerdam voor elkaar hebben gekregen.

Abbas Bukhari
Abbas Bukhari
CFO - APM Terminals Maasvlakte II

“I worked with All Your BI since late 2018 until mid 2020. Michael van Dijk was leading Business Intelligence for APM Terminals Maasvlakte II, a state of the art automated terminal with a staff of 500+ and annual volume of more than 1 million containers.

All Your BI was truly an asset for APM terminals Maasvlakte almost since its inception about 5 years ago. Their knowledge within Business Intelligence is unique. Not only did he put the first Data warehouse solution in a large scale terminal operation, but continuously optimized it over the years which had a direct positive impact on terminal operations. In doing so, aside from demonstrating technical knowledge, they demonstrated excellent cross functional skills which are key to driving integration in any automated facility. Their ability to understand complex problems quickly, break it into small issues, develop a robust action plan and implement it distinguishes him from others in the Business Intelligence field. This combined with managerial ability and soft skills like collaboration, balancing speed and perfection as well as cross cultural skills gives them the edge that any company needs for smooth deployment of innovation.

In simple words, All Your BI is not only is good at innovation, but has the unique ability to connect strategy and technology, which is key for driving operational performance in heavy infrastructure industries. This ability, when combined with effective communication enables them to look at the big picture and act as a technological advisors to the C-level suite of various businesses.”

Thijs Mos
Thijs Mos
Co-owner bij IT Synergy

"Wij werken sinds begin 2020 samen met All Your BI en ik kan hen van harte aanbevelen.

Wij hadden een uitdaging met Power BI om al het nodige inzicht te verkrijgen. Het werk dat ze hebben verricht is uitmuntend.

Voor nu wil ik hen ontzettend bedanken en complimenteren voor de wijze waarop ze in de wedstrijd zitten. All Your BI heeft hetgeen het beste is voor de klant vooropgesteld. Ik heb dit geproefd en gevoeld en dit was een ontzettend prettige gedachte."

Christian De Jong
Christian De Jong
Manager Proposition / Formula Strategy & Insights @Bever

"Wij waren opzoek naar een Plug & Play oplossing voor één dag in de week: iemand die data, de techniek en ook onze business begrijpt. All Your BI heeft dat snel geleverd en ik kan van harte aanbevelen!

Eigenlijk waren er weinig introducties en woorden nodig om te kunnen beginnen. Ze hebben heel snel weten te schakelen, juist ook tijdens de opdrachten. Dat maakt het een fijne samenwerking waarbij je vaart kan maken en snel kan doorpakken. Hoewel wij goede ervaringen hebben met freelancers, merk je toch dat een bureau meer capaciteit kan leveren en verder met je kan meedenken. De ervaring die ze meenemen vanuit soortgelijke organisaties met soortgelijke uitdagingen maakt wel degelijk een groot verschil.

Over de opleveringen ben ik erg tevreden, er was volledig vertrouwen in de betrouwbaarheid van de data-analyses en het overtrof de initiële verwachtingen."

Erwin van Bokhorst
Erwin van Bokhorst
Finance & Control SPAWW

“Onze ambitie om de organisatie meer data gedreven te besturen zijn wij aan het realiseren samen met All Your BI.

Vanuit onze datastrategie werken wij naar een beter grip op onze eigen data. Hiermee leggen wij een fundament om stap voor stap voorspellend met onze data om te kunnen gaan. Sinds de start afgelopen oktober hebben wij met hoog tempo grote stappen gezet en ik kan All Your BI van harte aanbevelen.

Het is verfrissend dat ze een sterke focus leggen op de vraag wat we nu écht willen zien en waarom. Ze weten de businessvraag haarscherp boven water te krijgen en komen daarmee snel tot de kern van elk vraagstuk. Binnen twee maanden konden wij al met onze eerste dashboards aan de slag.

Het inzicht dat wij nu hebben is real-time, tot op het diepste detailniveau. We zien direct kansen om onze processen te verbeteren. Actiegericht inzicht zou ik het noemen. Gaandeweg ontdek je nieuwe mogelijkheden en we zijn inmiddels alweer aan het uitbouwen naar de volgende stap.

De samenwerking zou ik omschrijven als korte lijnen, hele snelle reactietijd, kort en krachtig met heldere afspraken. Dit was voor ons ook de reden dat wij voor All Your BI hebben gekozen. Ze kwamen met een hele pragmatisch oplossing om snel tot resultaat te komen. Dat is precies wat ze doen en het werkt."

Wilfred de Wit
Wilfred de Wit
CEO - iBuy Flowers

“Wij zijn erg tevreden met de samenwerking met All Your BI, vooral de snelheid van oplevering is top. Binnen enkele dagen hebben ze gezorgd voor de volledige overstap van Excel rapportages naar Power BI. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.

En net zoals het gaat met thuis even een muurtje schilderen, ben je opeens de hele inboedel aan het vernieuwen. Zo zijn wij inmiddels ook een volledig data gedreven organisatie geworden.

En eerlijk, achteraf gezien zou ik het ook nooit meer anders doen. Nooit meer. Eerst hadden we gewoon geen inzicht. Dan kan je niet sturen en maak je soms verkeerde keuzes. Nu kan ik precies zien waarom sommige klanten churnen en daar actie op ondernemen. Anders ben je wel nieuwe klanten aan het werven maar dan hou je de achterdeur open. Of nog mooier ik kan hele specifieke searches uitvoeren op ons klantenbestand en zien wie onze ideale klanten zijn. Daar ga ik dan mijn tijd aan besteden. Het gaat erom dat je heel doelgericht de business kan aansturen.

We zijn ook veel concurrerender geworden. Ik weet bijvoorbeeld o.b.v. geografische data precies wat mijn positie is bij klanten ten opzichte van mijn concurrenten. Daar kan ik nu mijn propositie slim op aanpassen.

Het is ook niet alleen al dat inzicht dat waardevol is, maar ook de realisatie dat je een hele hoop data en inzichten mist. Daar ligt ook onze volgende stap. Data opschonen en aanvullen. Simpelweg omdat we weten dat we anders een hoop klanten mislopen.

Als jij iets groots en schaalbaars wil maken, dan moét je het op data gaan sturen. Dat kan gewoon niet anders.”

Plan een kick-off sessie met ons in

Of bel ons direct op 010 307 02 40

Waar wil je het over hebben?

BI Maturity Assesment

Of neem contact op met

Ruben_Monster_Co-founder_AllYourBI

Ruben Monster
Co-founder & Senior BI Consultant

010 - 307 02 40

ruben@allyourbi.nl